Privatlivspolitik2018-07-10T15:03:04+00:00

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som
bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der
indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og
undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke
informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har
adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din
computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske
indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke
indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning:
http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre
relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at
websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få
adgang til.

Websitet kan indeholde cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang
kan omfatte:
Henvisning til liste med tredjepartscookies:
https://danskemedier.dk/digital/frq3rdparties/

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang
kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler
vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af
indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer
eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug
af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID
og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IPnummer,
geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).
I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster
informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse
og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af
login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine
oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt,
forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i
øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de
annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig,
at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du
har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover
anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til
lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.
Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for
opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for,
hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker
på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til
tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke
tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor.
Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.
Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling
af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må
ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske,
hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i
lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig.
Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger
anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver
behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig,
er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom
kan ske til: info@helmerdesign.dk. Hvis du vil klage over vores behandling
af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til

Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Helmer Design
Frydensbergvej 39
3660 Stenløse

info@helmerdesign.dk
Telefon: 2362 8984
CVR: 25433297