Hvem er Helmer Design?

Hvem står bag Helmer Design?

Mit navn er Martin og jeg er ejer af Helmer Design.

Hvad startede Helmer Design?

Jeg er barn af 80’erne, gift og uddannet grafiker. Jeg har altid haft stor interesse i den kreative verden, alt fra blyants tegnede portrætter, til airbrush på en elektrisk kørestol. Det var under min uddannelse som grafiker, at jeg for alvor begyndte at interessere mig for dansk design.

Hvad startede Helmer Design?

Det hele startede med, at min søster og svoger gerne ville have noget unikt til deres bryllup. Jeg designede bl.a. en indbydelse, samt et personligt monogram til dem. Deraf fik jeg ideen til at bruge monogrammet som, figur på toppen af bryllupskagen. Ideen blev rost til skyerne, både for designet og for at være nytænkende, da monogrammet har flere anvendelses muligheder efter brylluppet, f.eks. som personlig dekoration i boligindretningen.

Hvad gjorde at jeg tog springet som selvstændig?

Efter min uddannelse, fik jeg job som grafiker i en mindre virksomhed. Jeg er født med en kronisk sygdom der hedder Cystisk fibrose, hvilke gør at jeg har øget fravær pga. mange medicinske behandlinger og hospitals besøg. Grundet min sygdom blev jeg desværre fyret, da min arbejdsgiver ikke kunne få kompensation for min fravær. Det har altid været en drøm for mig, at starte mit eget firma. Så fyringen gav mig blod på tanden til at starte mit liv som selvstændig.

Hvorfor Helmer?

Navnet Helmer stammer fra min kære morfar, som er gammel håndværker. Som barn var jeg altid meget betaget af det han kunne skabe, med hans håndværk. I dag er det en stor inspirationskilde til udviklingen af mine designs

Menneskerne bag Helmer Design

“Hej. Jeg sidder Stine og er Martins Kone. Jeg hjælper til med at designe vores produkter samt producere når der er meget at se til”


STINE BERNTH MADSEN

“Min vigtigste opgave er at du som kunde er glad for det færdige resultat. Du er altid meget velkommen til at give mig et kald hvis du har nogen spørgsmål”


MARTIN BERNTH MADSEN