Festartikler/Indretning

1Levering
Produkter der er specieltlavet til dig og dine ønsker, afsender vi inden for 10 dage. Standardprodukter levere vi inden for 3-7 dage. Alle vores produkter gennemgår en håndslibning og en nøje kontrol, så vi er sikre på, at det lever op til dine forventningerne.
2Materialer
Af materialer benytter vi som standard 4 mm, birketræs krydsfiner. Det er også muligt at få skåret produkter op til 6 mm. Plexiglaspladen er gennemsigtig og 3 mm. tyk. Vi har mulighed for at bestille andre farver hjem, mod en mer pris.
3Kan jeg få pengene tilbage?
Du har altid 14 dage fuld returret på standardprodukter. Personlige monogrammer, indgraveringer og produkter du selv har været med til at designe, er ikke muligt at få pengene retur.
4Er i miljøbevidste?
90 % af det træ vi køber og bruger til produktion, er FSC godkendt. Dvs. at vi så vidt det er muligt, handler med producenter der er FSC godkendte.
5Hvad koster fragten?
Pakker op til 500 gr. er fragtprisen 48 kr. Vi benytter DAO som vores leveringudbyder. Vi giver fri fragt ved køb for over 500 kr.
6Kan jeg selv bestemme teksten?
Du bestemmer altid selv, hvad der skal skrives eller indgraveres, på de speciallavet og personlige ting. Du har også selv mulighed for at vælge skrifttype.
7Kan jeg selv afhente varen?
Du kan altid selv hente din vare. Dette skal dog aftales på forhånd, da vores showroom/værksted kun er åbent efter aftale.
8Kan jeg få lavet mit eget design?
Har du selv en god ide til et produkt, så kontakt os endelig og lad os se hvad vi kan gøre for dig. Det er altid spændende med nye designs!
9Kan jeg få et møde?
Du kan altid få et møde med os, vi giver gerne en kop kaffe eller the. Vi er altid behjælpelig med en samtale om dine muligheder.
Om det er personlige festartikler, indretning til hjemmet eller til virksomheden. Vi kan kontaktes i hverdage fra kl 9-17. Lørdag 10-16.
Martin: 22249365
info@helmerdesign.dk

Borde

1Hvor længe skal jeg vente, på min nye bord?
Et bord tager 3-4 uger at producere. Den dag du bestiller et bord, vil du få oplyst hvilken dato, bordet er færdigt på.
2Hvad koster fragten?
På Sjælland koster leveringen af et bord 500 kr. uanset størrelse. Vi benytter egen transport på Sjælland.

Prisen ved leverancer i Jylland og på Fyn kan variere. Send os gerne en forespørgelse på prisen i netop dit område på info@helmerdesign.dk eller ring tlf. 2224 9365
3Kan jeg selv afhente varen?
Du kan altid selv hente bordet, dette skal aftales på forhånd, da showroom/værksted kun er åbent efter aftale.
4Materialer
Til sildebensbordene benytter vi massive egetræsstave, der limes på en møbelplade.

Plankebordene er massive fyrretræsplanker.
Ønskes andre træsorter sendes en forespørgsel på info@helmerdesign.dk. Ved oliering af bordene, benytter vi os af Junckers bordpladeolier.
5Kan jeg bytte varen?
Da bordene er lavet på specialmål og farve efter dit ønske, er det ikke muligt at returnere bordet samt at få pengene tilbage.
6Er i miljøbevidste?
90 % af det træ vi køber og bruger til produktion er FSC godkendt. Dvs. at vi så vidt det er muligt, handler med producenter der er FSC godkendte.
7Kan jeg selv bestemme farven på bordene?
Ja, det kan du. Vi har 7 flotte farver, du kan vælge i mellem. For at få det bedste indtryk af farverne, anbefaler vi at du besøger vores showroom. HUSK at showroomet kun er åbent efter aftale. Ring gerne på tlf 2224 9328 eller skriv en mail på info@helmerdesign.dk så vi kan aftale et tidspunkt eller en dag, der passer dig.
8Hvordan er det med bordben?
Til spisebordene medfølger rå stålben fra Helstrand & Ahrens. Vi har 4 muligheder, som medfølger i prisen. Du kan se e forskellige bordben, på siden med borde og herunder priser, nederst på siden.
Helstrand & Ahrens laver nogle meget unikke bordben, og der er næsten ikke noget der er umuligt at designe, hvis du har specielle ønsker. Det er også muligt at få det pulverlakeret i forskellige farver.

Til sofabordet medfølger der Twopin ben i sort pulverlakeret stål som standard. Det er også muligt, at få olieret koniske egetræs ben i stedet for Twopin ben, uden mer pris.
9Hvordan bestiller jeg et bord?
Vi vil anbefale dig at besøge vores showroom, så du kan få den rigtige fornemmelse af farver og materialer. Når du bestiller et bord, gennemgår vi sammen de valg, du gerne vil have på størrelse, farve, kant og ben.

Inden produktionen af bordet starter, betaler du et depositum på 50% af bordets pris (se evt. handelsbetingelser for yderligere info). De resterende 50% betales når bordet er færdigt og klar til afhentning/levering. Betaling af borde kan kun ske via bankoverførsel.