Generelt information

Vi levere inden for 5-10 hverdage på standard produkter. Er emnet en personlig/speciallavet bestilling tager det op til 2 uger, fra godkendt design, at få det leveret. Alle produkter laves efter ordren er lagt, derfor er leveringstiden længere end hvad du måske er vant til. Alle vores produkter gennemgår en håndslibning og en nøje kontrol, så vi er sikre på det lever op til forventningerne.

Standard pakker op til 500 gr. er fragtprisen 40 kr.

Vi benytter DAO som vores standard leveringudbyder.

Man kan altid selv hente pakken, dette skal dog aftales på forhånd, da showroom/værksted kun er åbent efter aftale.

Af materialer benytter vi standard 4 mm, 6 mm birketræs finer, 3 og 5 mm plexiglasplader i genbrugs akryl, kaldet Greencast

Du har altid 14 dage fuld returret på standard produkter.  Specielle og personlige monogrammer, indgraveringer og skilte er ikke muligt at bytte.

90 % af det træ vi køber og bruger til produktion er FSC godkendt. Det vil sige at vi handler så vidt det er muligt med producenter der er FSC godkendte. Evt. Tjek godkendelserne på: http://info.fsc.org/certificate.php#result

Du bestemmer altid selv hvad der skal skrives eller indgraveres på de speciallavet og personlige ting.

Har du selv en ide til et produkt, så kontakt os endelig og lad os se hvad vi kan gøre for dig.

Du kan altid få et møde hos os. Vi er altid behjælpelig med en samtale om dine muligheder.
Om det er personlige festartikler, børnenes motiver på et spækbræt eller se  på hvilken lampe der vil passe i netop din stue.

Vi kan kontaktes i hverdage fra kl 9-17. Lørdag 10-16.

Martin: 22249365

Stine: 22249328

Information om borde

Et sildebensbord tager imellem 3-4 uger at producere og leverer. Et plankebord tager 2 -3 uger at producere og levere.

På Sjælland koster en levering af et bord 500 kr. Fyn og Jylland leverancer, sendes prisen på mail.

Vi benytter Sendebuddet og egen transport på Sjælland.

Man kan altid selv hente bordet, dette skal dog aftales på forhånd, da showroom/værksted kun er åbent efter aftale.

Til sildebensbordene benytter vi massive egetræsstave, der limes på en møbelplade.

Plankebordene er massive fyrretræsplanker. Ønskes andre træsorter sendes en forespørgsel på info@helmerdesign.dk.  Til oliering benytter vi os af Junckers bordplade olier.

Da bordene er lavet på speciel mål og farve efter kundens ønske, er det ikke muligt at bytte varen.

90 % af det træ vi køber og bruger til produktion er FSC godkendt. Det vil sige at vi handler så vidt det er muligt med producenter der er FSC godkendte. Evt. Tjek godkendelserne på: http://info.fsc.org/certificate.php#result

Ja, det kan du.  Vi har 9 standard farver, du kan vælge imellem. Men for at få det bedste indtryk af farvene anbefales det at besøge vores showroom. HUSK at der kun er åbent efter aftale.

Der medfølger som standard et sæt koniske egetræben, når du køber et bord. Hvis andre ben ønskes har vi et katalog af bordben fra Helstrand & Ahrens smedjen, som er stål bukke der leveres i super lækkert råt stål. Det er også muligt at få det pulverlakeret i forskellige farver.

Når du bestiller et bord, betales et depositum på 50% af bordets pris, se handelsbetingelser for yderligere info. Betaling af borde kan kun ske ved bankoverførsel.

Ja, det har vi. Showroomet er altid åben efter aftale. Skriv eller ring til os, så sørger vi for at have døren åben og en varm kop kaffe eller the klar.

Vi kan kontaktes i hverdage fra kl 9-17. lørdag 10-16.
Martin: 22249365

Stine: 22249328

Info@helmerdesign.dk