Generelt information

Vi levere inden for 5-10 hverdage på standard produkter. Er emnet en personlig/speciallavet bestilling tager det op til 2 uger, fra godkendt design, at få det leveret. I spidsbelastninger kan leveringstiden være op til 3-4 uger. Er du i tvivl om dine vare kan nå at komme frem, tøv ikke med at kontakte os.

Alle produkter laves efter ordren er lagt, derfor er leveringstiden længere end hvad du måske er vant til. Alle vores produkter gennemgår en håndslibning og en nøje kontrol, så vi er sikre på det lever op til forventningerne.

Standard pakker op til 500 gr. er fragtprisen 40 kr.

Vi benytter DAO og GLS som vores standard leveringudbyder.

Man kan altid selv hente pakken, dette skal dog aftales på forhånd, da showroom/værksted kun er åbent efter aftale.

Af materialer benytter vi standard 4 mm, 6 mm birketræs finer, 3 og 5 mm plexiglasplader i genbrugs akryl, kaldet Greencast

Du har altid 14 dage fuld returret på standard produkter.  Specielle og personlige monogrammer, indgraveringer og skilte er ikke muligt at bytte.

90 % af det træ vi køber og bruger til produktion er FSC godkendt. Det vil sige at vi handler så vidt det er muligt med producenter der er FSC godkendte. Evt. Tjek godkendelserne på: http://info.fsc.org/certificate.php#result

Du bestemmer altid selv hvad der skal skrives eller indgraveres på de speciallavet og personlige ting.

Har du selv en ide til et produkt, så kontakt os endelig og lad os se hvad vi kan gøre for dig.

Du kan altid få et møde hos os. Vi er altid behjælpelig med en samtale om dine muligheder.
Om det er personlige festartikler, børnenes motiver på et spækbræt eller se  på hvilken lampe der vil passe i netop din stue.

Vi kan kontaktes i hverdage fra kl 9-17. Lørdag 10-16.

Martin: 22249365

Stine: 22249328